Профил на компанията

Berlin Packaging Bulgaria е част от  филиала   на Berlin Packaging за региона на Европа, Близкия изток и Африка – най-големия световен доставчик на хибридни опаковки (Hybrid Packaging Supplier®) от стъкло, пластмаса, метал и капачки

С над 100 години опит в опаковъчната индустрия, над 2200 професионалисти в областта на опаковките и глобална мрежа от доставчици и складове Berlin Packaging предоставя опаковки и услуги на клиенти от целия свят. Berlin Packaging Bulgaria има офиси в Пловдив.

Опаковки от стъкло, пластмаса ,  метал  и капачки

Нашият бизнес модел е проектиран така, че да направи опаковането лесно за нашите клиенти:  с възможност да идентифицираме опаковките , проектираме, снабдяваме, съхраняваме, експедираме, както и да предоставяме услуги с добавена стойност.

НИЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ HYBRID PACKAGING SUPPLIER® (ДОСТАВЧИК НА ХИБРИДНИ ОПАКОВКИ) В СВЕТА

Berlin Packaging

Да бъдем Hybrid Packaging Supplier® означава, че ние предоставяме комплексно обслужване което интегрира най-добрите елементи на дизайна и иновациите, производствените услуги и клиентските решения за опаковъчната индустрия.

Customer Services

Дизайн и иновации – ние формираме бъдещето на опаковките

Предлагаме решения в съответствие с  най-новите пазарни тенденции. За нас естетиката и функционалността са неразривно свързани. Вярваме, че в тяхната еквивалентност се крие тайната на най-добрата опаковка.

Разполагаме със  вътрешнофирмена  иновационна консултантска компаня– Studio One Eleven, която комбинира творческите с техническите възможности.  Във фирмата работят опитни дизайнери, инженери и маркетингови специалисти, които въвеждат иновации  с цел подобряване брандовете и опаковките на клиентите. Studio One Eleven съчетава фокусираните към потребителите аспекти на дизайнерската агенция със строгостта и дисциплината на производителя, предоставяйки на нашите клиенти „one stop shop “ за всички техни нужди, свързани с иновациите в областта на опаковките.

Customer Services

Производствени услуги – ние гарантираме, че нашите клиенти получават точната опаковка, от която се нуждаят

Непрекъснато търсим най-добрите партньори за доставка на висококачествени стъклени, пластмасови, метални опаковки и капачки, като предлагаме повече от 50 000 артикула  по цял свят. Поради тази причина обещаваме на нашите клиенти безусловно локално присъствие, с цел да разберем изцяло и да изпълним техните специфични искания.

Customer Services

Клиентски решения – ние се грижим за клиентите си

Оптимизираме съхранението, управлението и експедирането на продуктите към  нашите клиенти благодарение на широка дистрибуторска мрежа, състояща се от над 130 локации  и на първокласна система за управление на складовата наличност. Предлагаме на нашите клиенти интегрални решения за управление на веригата за доставки и персонализирани услуги с добавена стойност.